Blind en Van Persie starten, Djuricic op de bank

Reacties

Ronald Koeman en Louis van Gaal moeten woensdagavond noodgedwongen wissels doorvoeren in hun basisopstelling. Bij Manchester United spelen Daley Blind en Robin van Persie wél, bij Southampton begint Filip Djuricic op de bank.

Blind en Van Persie starten, Djuricic op de bank

Van Gaal kan in het thuisduel met Burnley niet beschikken over Luke Shaw. De linksback kreeg afgelopen zondag tegen West Ham United (1-1) rood en kan op Old Trafford niet meedoen. Antonio Valencia begint op de bank, in de plaats van die twee afwezige defensieve krachten spelen jongeling Paddy McNair en Jonny Evans. Ook Daley Blind en Robin van Persie spelen vanaf het begin.

Het Southampton van Koeman neemt het in eigen huis op tegen West Ham, afgelopen weekend dus nog de tegenstander van Man Utd. Florin Gardos begint bij The Saints in plaats van de dit weekend tegen Queens Park Rangers (0-1 winst) geblesseerd geraakte Matt Targett, terwijl Harrison Reed de plek van James Ward-Prowse inneemt.

Daarnaast is middenvelder Morgan Schneiderlin wederom geblesseerd, hetgeen betekent dat voormalig Heerenveen-speler Filip Djuricic debuteert in de wedstrijdselectie. Ook Dusan Tadic zit op de bank, Graziano Pellè en Eljero Elia worden door Koeman wel in de basis geposteerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.