Blije Ancelotti: 'Lijkt erop dat Bellingham ook geluk heeft'

Carlo Ancelotti telt zijn zegeningen met Jude Bellingham, die eigenhandig de Champions League-wedstrijd tegen Union Berlin besliste. Weer stond de middenvelder op het juiste moment op de juiste plaats en dus won Real Madrid met 1-0.

Real Madrid
Real Madrid
1 - 0
Union Berlin

Real Madrid dreigde twee punten te verliezen in de openingswedstrijd tegen Union Berlin, maar toen was daar Bellingham. 'Bellingham heeft kwaliteit, maar het lijkt erop dat hij ook geluk heeft, want dit doelpunt is vergelijkbaar met zijn goal tegen Getafe. Hij komt vrijwel altijd uit de tweede lijn en is meer paraat dan de anderen.'

Dat het moeizaam was voor Real Madrid, verbaasde Ancelotti niet. 'We hadden zo’n wedstrijd verwacht. Het was erg moeilijk, want Union Berlin verdedigde heel goed en er was geen ruimte voor ons. We hadden eerder kunnen scoren, maar een doelpunt op het laatste moment is alsnog erg belangrijk voor ons.'

'Tijdens de rust hebben we wat dingen opgelost. We hebben de neiging om beter te spelen in de tweede helft, omdat onze tegenstanders minder druk op ons uitoefenen. Het goede is dat we vanavond niet hebben toegegeven', zegt Ancelotti.