Blessures dwingen PSV tot dubbele wissel voor rust

Reacties

PSV heeft zondag in de wedstrijd tegen SC Heerenveen vlak voor rust noodgedwongen twee keer moeten wisselen. Na Ismael Saibari viel ook Yorbe Vertessen uit met een blessure. Trainer Ruud van Nistelrooij moest zo al vroeg in actie komen.

Blessures dwingen PSV tot dubbele wissel voor rust
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
0 - 1
PSV
PSV

Zowel Saibari als Vertessen startte donderdag ook al in de Europa League-wedstrijd tegen FC Zürich, die PSV met liefst 1-5 won. Vertessen scoorde twee keer en liet een goede indruk achter op Van Nistelrooij. Tegen Heerenveen stuitte hij met een stiftje nog op keeper Andries Noppert.

In het Abe Lenstra Stadion raakte Saibari eerst geblesseerd. Terwijl Erick Gutiérrez klaar stond om hem te vervangen, kwam ook Vertessen op de grond terecht. De aanvaller strompelde van het veld en na enige twijfel bij de staf van PSV was het duidelijk dat ook hij niet verder kon. Anwar El Ghazi kwam in de ploeg.

Voor PSV is het te hopen dat de blessures meevallen, gezien het drukke programma tot het WK. Donderdag wacht de thuiswedstrijd tegen Zürich, waarna FC Utrecht zondag op bezoek komt in Eindhoven. Daarna volgt de Europese uitwedstrijd tegen Arsenal.

Het programma van PSV in oktober:


Do 13 okt. 2022

Zo 16 okt. 2022

Do 20 okt. 2022

Zo 23 okt. 2022

Do 27 okt. 2022

Zo 30 okt. 2022

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.