Blessuregolf Real: slechts elf veldspelers uit A-selectie fit voor CL-kraker

Reacties

Real Madrid kan ook in de eerste achtste finale van de Champions League tegen Atalanta Bergamo geen beroep doen op Karim Bezema. De Franse spits is niet op tijd hersteld voor het heenduel van komende woensdag in Italië.

Blessuregolf Real: slechts elf veldspelers uit A-selectie fit voor CL-kraker
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Daarmee blijft de blessuregolf de kampioen van Spanje in zijn greep houden. Behalve Benzema, die zaterdag ook het La Liga-duel met Real Valladolid al moest missen, ontbreken ook Sergio Ramos, Eden Hazard, Marcelo, Dani Carvajal, Fede Valverde, Rodrygo Goes, Álvaro Odriozola en Éder Militão in de wedstrijdselectie van Real.

Daardoor kan trainer Zinedine Zidane woensdag over slechts elf fitte veldspelers uit de A-selectie beschikken. Met Raphaël Varane, Nacho en Ferland Mendy zijn er bijvoorbeeld maar drie verdedigers die niet in de lappenmand zitten. Vleugelaanvaller Lucas Vázquez speelde zaterdag daardoor rechtsback, zoals hij wel vaker doet.

Om de afwezigheid van al zijn sterren op te vangen, neemt Zidane zes spelers van het tweede elftal mee naar Bergamo: keeper Diego Altube, verdedigers Víctor Chust en Miguel Gutiérrez, middenvelders Sergio Arribas en Antonio Blanco en aanvaller Hugo Duro. Arribas (19) en Duro (21, foto) vielen zaterdag al in tegen Valladolid (0-1 zege).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hateboer
Bij tegenstander Atalanta zijn de blessurezorgen een stuk minder groot. Hans Hateboer was afgelopen weekend de enige afwezige in het Serie A-duel met Napoli. De 27-jarige vleugelverdediger miste de laatste zeven duels door een enkelblessure. Het is nog onduidelijk wanneer Hateboer zijn rentree kan maken voor de nummer vier van Italië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Atalanta
Meer over Atalanta
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.