Blessure Groeneveld flinke dreun voor NEC

Reacties

NEC heeft maandagochtend een nieuwe klap geïncasseerd. Sterspeler Arnaut Groeneveld heeft op het trainingskamp van de Nijmegenaren een spierblessure opgelopen.

Blessure Groeneveld flinke dreun voor NEC

Na het voor NEC teleurstellende slot van het Jupiler League-seizoen werkt de ploeg van trainer Pepijn Lijnders toe naar de halve finale van de play-offs. Donderdag wacht de heenwedstrijd in het tweeluik met FC Emmen. In aanloop naar die confrontatie stapelen de problemen zich op voor Lijnders.

Aanvallers Mohamed Rayhi, Steeven Langil en Sven Braken kampten immers al met blessures, maar die laatste twee liggen op koers om het eerste duel met Emmen te halen. Voor Groeneveld wordt dat lastiger. De 21-jarige vleugelspits heeft op de training in Mierlo een spierblessure opgelopen, zo meldt NEC. De ernst van zijn kwetsuur wordt deze week onderzocht. 

Donderdag speelt NEC om 14.30 uur eerst een uitduel met Emmen. Zondagmiddag wacht de return in De Goffert. Als NEC de club uit Drenthe uitschakelt, wacht in de finale van de play-offs een ontmoeting met Sparta Rotterdam of FC Dordrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.