Blatter onder indruk van Willem-Alexander, Mori beschamend

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Blatter onder indruk van Willem-Alexander, Mori beschamend

'Mignolet had weinig te doen in de eerste helft, in de tweede helft is hij denk ik tussen de supporters gaan zitten'
• Liverpool veegde Everton woensdag in een zeldzaam eenzijdige Merseyside-derby woensdagavond volledig van de mat. The Reds ondernamen 37 doelpogingen, waarvan dertien tussen de palen. Everton probeerde het drie keer, maar zette doelman Simon Mignolet niet aan het werk. Regionale krant Liverpool Echo vond het daarom niet nodig de Belgische keeper een cijfer te geven.

The Liverpool Echo Troll Everton with their Simon Mignolet rating! #mignolet #liverpool #everton 😂😂😂

Een foto die is geplaatst door 101 Great Goals (@101greatgoals) op

Sepp Blatter is onder de indruk van de voetbalkennis van onze koning. De voormalige FIFA-voorzitter vindt dat Willem-Alexander tot de toptien van wereldleiders met het meeste verstand van voetbal hoort. De Zwitser stelde een lijstje samen met als nummer één de Chinese president Xi Jinping, gevolgd door Nelson Mandela en paus Franciscus. Opvallend is ook dat Blatter Queen Elizabeth II van Engeland (vijfde) hoger inschat dan Silvio Berlusconi, voorzitter van AC Milan (zesde).

'Hij is hier net twee minuten. Waarom kust hij dan zijn logo als hij het veld afloopt? Het is beschamend, de fans van Everton trappen niet in die onzin'
Jamie Carragher snapt niets van Ramiro Funes Mori. De Everton-verdediger kreeg in het duel met Liverpool na vijftig minuten een rode kaart voor een spijkerharde overtreding op Divock Origi. Toen de Argentijn het veld afliep, kuste hij het Everton-logo op zijn shirt. Carragher, als Liverpool-icoon sowieso niet bepaald gecharmeerd van Everton, vindt het een beschamende actie. (Sky Sports)

'Met de 24 bondscoaches zijn we vorige maand in Parijs overeengekomen dat wanneer een team deze tactiek gebruikt en de bal in doel belandt, het doelpunt niet wordt toegekend. Omdat in zo'n geval het zicht van de doelman wordt belemmerd'
• Vanaf het EK 2016 is het niet meer toegestaan om bij een vrije trap spelers tussen het muurtje en de doelman van de tegenpartij te posteren. Dat heeft Pierluigi Collina, scheidsrechtersbaas bij de UEFA bekendgemaakt.

• Een verrassende statistiek in Engeland: James Milner gaf in alle competities in 2016 al elf assists bij Liverpool. Ter vergelijking: dat zijn er acht meer dan Mr. Assist Mesut Özil voor Arsenal. Over het hele seizoen genomen moet Milner nog wel zijn meerdere erkennen in de creatieve Duitser, die in de Premier League al achttien doelpunten voorbereidde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.