Bizarre goal Ajax Vrouwen: keepster gaat aan de haal met verkeerde bal

Reacties

Romée Leuchter van Ajax Vrouwen is vrijdagavond op wel heel bijzondere wijze aan haar hattrick gekomen in de competitiewedstrijd tegen Excelsior. De bal uit haar vrije trap belandde op de lat terug in het veld, maar de keepster van de tegenstander was al bezig met een andere bal.

Bizarre goal Ajax Vrouwen: keepster gaat aan de haal met verkeerde bal
© Twitter Ajax Vrouwen
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vlak voor tijd stond het 1-2 in het voordeel van Ajax, diep in extra tijd kregen de Amsterdamse vrouwen nog een vrije trap tegen Excelsior. Leuchter, die al tweemaal gescoord had, werkte de bal echter op de lat. Isa Pothof van Excelsior leek niet door te hebben dat de bal in het spel bleef en probeerde zo snel mogelijk het spel te hervatten met een nieuwe bal. Terwijl zij die bal van het dak van het doel tikte, stuiterde de door Leuchter ingeschoten bal zo over de doellijn: 1-3.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.