Bizar maar waar: Arsenal-verdediger raakt wéér tanden kwijt tegen Brighton

Reacties

Gabriel Magalhães heeft dit weekend zijn gebit moeten laten herstellen, nadat hij bij Brighton & Hove Albion twee tanden kwijtraakte. Opmerkelijk: het was niet voor het eerst dat de Braziliaan zoiets overkwam, de vorige keer gebeurde dat bovendien óók rondom een duel met Brighton.

Bizar maar waar: Arsenal-verdediger raakt wéér tanden kwijt tegen Brighton
© Pro Shots
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
0 - 0
Arsenal
Arsenal

Arsenal kwam zaterdag niet verder dan een 0-0 gelijkspel bij de dit seizoen verrassend goed presterende Seagulls. Voor verdediger Gabriel werd het al helemaal een pijnlijke dag: na een fikse botsing met Brighton-keeper Robert Sánchez raakte hij twee tanden deels kwijt, zo deelde hij na afloop zelf op social media (zie onderaan).

Na afloop zocht de Braziliaan samen met enkele stafleden naar zijn tanden, die ergens op het veld moesten zijn beland, maar zonder succes. Zondag is de 23-jarige Gabriel vervolgens direct naar een privé-tandartskliniek gegaan, om zijn gebit te laten herstellen. Ook dat resultaat deelt hij op Instagram. Voor wie Arsenal op de voet volgt, zal dit bericht mogelijk bekend klinken.

Dat kan kloppen, want in mei van dit jaar raakte Gabriel ook al een tand kwijt. Dat was toen niet na een uit-, maar na een thuiswedstrijd tegen Brighton. In de festiviteiten rondom het afscheid van David Luiz kreeg hij een onbedoelde klap in het gezicht, ook toen werd er nog even gezocht naar de kwijtgeraakte tand. Op 9 april 2022 is het Arsenal - Brighton, de tandarts van Gabriel heeft die dag naar verluidt al vrijgehouden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.