Bizar: hooligans jagen Riera weg bij presentatie als hoofdtrainer

Reacties

Voor Albert Riera is zijn eerste klus als hoofdtrainer nogal vervelend begonnen. De Spanjaard werd tijdens zijn presentatie bij Olimpija Ljubljana weggejaagd door ultra's van de Sloveense club.

Bizar: hooligans jagen Riera weg bij presentatie als hoofdtrainer

De veertigjarige Riera stond geduldig de journalisten te woord, toen er opeens enkele hooligans de perszaal binnenkwamen. Met een hoop geschreeuw maakten zij een einde aan de presentatie. De fans zijn niet zozeer boos op Riera, maar ongelukkig vanwege het vertrek van Robert Prosinecki. De Kroatische manager was geliefd bij de fans, maar onderhield een slechte relatie met de clubeigenaar.

Riera kwam in zijn loopbaan als speler uit voor onder meer Liverpool, Galatasaray en Udinese en speelde zestien keer voor de Spaanse nationale ploeg. In de afgelopen twee jaar was hij assistent-trainer bij Galatasaray. Olimpija Ljubljana gaf hem de kans om eindverantwoordelijke te worden bij een eerste elftal, maar Riera is in Slovenië dus niet met open armen ontvangen.

Of de verstoorde perspresentatie nog gevolgen gaat hebben voor het dienstverband van Riera bij Olimpija Ljubljana is nog niet bekend. De Slovenen spelen aankomende donderdag tegen het Luxemburgse FC Differdange 03, in de eerste kwalificatieronde voor de Conference League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.