Bittere pil voor Slot en Zerrouki: Twente houdt voet bij stuk

Reacties

Een overgang van Ramiz Zerrouki van FC Twente naar Feyenoord is deze transferperiode definitief van de baan. De Rotterdammers hebben gisteren nog wel een poging gewaagd de middenvelder over te nemen.

Bittere pil voor Slot en Zerrouki: Twente houdt voet bij stuk
© Pro Shots

Ze waren bereid een eerder bod van 4,5 miljoen plus bonussen en doorverkoopregeling licht te verhogen. Bronnen rond Feyenoord reppen over een bedrag dat bij vergelijkbare transfers in Nederland ook ongeveer over tafel ging, maar het komt niet in de buurt van de door FC Twente verlangde som.

De club uit Enschede bepaalde het prijskaartje van Zerrouki eerder al op acht miljoen euro en wil daar niet van afwijken. Omdat Feyenoord niet bereid was zo ver te gaan, werd de belangstelling opnieuw van tafel geveegd.

De gang van zaken is een flinke tegenvaller voor de Algerijnse international. Hij zag een transfer naar Feyenoord als een prima vervolgstap en keek uit naar de samenwerking met Arne Slot, die erg gecharmeerd is van de 24-jarige Amsterdammer. Ook voor de trainer van Feyenoord is het afketsen van de transfer een hard gelag.

Zerrouki zal zijn teleurstelling snel opzij moeten zetten: normaal gesproken staat hij woensdagavond gewoon in de basis bij FC Twente, dat het in eigen huis opneemt tegen Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.