Binnenlandse en buitenlandse interesse voor Kuwas

Reacties

Heracles Almelo wacht een drukke transferwinter. Meerdere clubs in binnen- en buitenland hebben inmiddels Brandley Kuwas op de radar. In de acht competitieduels die de 25-jarige aanvaller dit seizoen voor de Almeloërs speelde was hij goed voor drie doelpunten en vijf assists.

Binnenlandse en buitenlandse interesse voor Kuwas

Kuwas zegt niet per definitie nee tegen een transfer. 'Wat moet ik daarop antwoorden? Die vraag kreeg ik voor de zomer ook en ik ben er nog steeds. Je weet wat er gebeurd is. Ik durf er haast niks meer over te zeggen. Als er een mooie club komt, dan zou het zomaar kunnen dat ik vertrek. Dat moet de komende weken blijken. Zo niet, dan blijf ik speler van Heracles. Ook geen probleem. Ik ga echt niet zweven nu ik een paar aardige wedstrijdjes heb gespeeld.'

Trainer John Stegeman maakt zich geen zorgen. Hij weet dat Kuwas enkel voor de hoofdprijs zal vertrekken. 'Brandley heeft namelijk een doorlopend contract.' Ook Jamiro Monteiro, de middenvelder die deze zomer overkwam van SC Cambuur, heeft de nodige interesse gewekt. Hij heeft nog een contract tot 2020.

Blessures 
Ondanks de overwinning op FC Groningen (2-1) was trainer John Stegeman afgelopen zaterdag niet gelukkig. Hij zag verdediger Robin Pröpper nog voor de rust uitvallen met een hamstringblessure. Dat was niet de eerste van dit seizoen. 'Toevallig hebben we daar afgelopen week al naar gekeken', aldus Stegeman. 'Naar de krachttraining, naar de intensiteit van onze trainingen. Ik kijk heel kritisch naar wat we de laatste tijd hebben gedaan. We gaan de trainingsmanier nu dan ook veranderen. Niet alle blessures hebben met elkaar te maken, maar het is wel frappant. Ik baal er behoorlijk van.' Naast Pröpper is ook Brahim Darri nog enige tijd niet inzetbaar. De aanvaller kreeg een terugslag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.