Bijzonder: Roma-eigenaar vliegt Lukaku hoogstpersoonlijk naar Italië

Reacties

Romelu Lukaku gaat zijn loopbaan vervolgen bij AS Roma. De aanvaller is dinsdag gearriveerd in Italië, voor het afronden van zijn huurtransfer. Bijzonder: Lukaku maakte de trip vanuit Brussel met een privéjet, die werd bestuurd door Roma-clubeigenaar Dan Friedkin.

Bijzonder: Roma-eigenaar vliegt Lukaku hoogstpersoonlijk naar Italië

Friedkin beschikt over een eigen vliegtuig en mag die ook besturen, gezien hij over een vliegbrevet beschikt. Dinsdag haalde hij Lukaku op in België. Zo kan je zeggen dat de clubeigenaar van Roma de nieuwste aanwinst écht zelf naar Italië heeft gehaald.

Aanvankelijk leek het erop dat Lukaku bij Internazionale zou tekenen. Die club huurde hem vorig seizoen al van Chelsea, en wilde hem terughalen, maar trok de stekker uit de gesprekken toen duidelijk werd dat Lukaku ook met Juventus sprak. De Oude Dame kon Lukaku niet vastleggen omdat Dusan Vlahovic daar nog rondloopt. Nu is duidelijk dat Roma zijn nieuwe werkgever wordt.

Bij Roma wordt Lukaku herenigd met trainer José Mourinho. De twee kennen elkaar vanuit hun gezamenlijke periode bij Chelsea, waar de Belg als toptalent destijds weinig kansen kreeg, en Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.