Bijna toch een valse start: Klopp verliest zijn trouwring bij het juichen

Reacties

Liverpool boekte op de eerste dag van 2024 een spectaculaire 4-2 overwinning op Newcastle United, maar voor manager Jürgen Klopp werd het bijna toch een hele vervelende start van het jaar.

Bijna toch een valse start: Klopp verliest zijn trouwring bij het juichen
© Viaplay
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na het laatste fluitsignaal kwam Klopp het veld op om de spelers te feliciteren en het publiek te bedanken. Bij het feestvieren verloor hij echter zijn trouwring. En dus werd de Duitser gedwongen tot een zoektocht, in een poging het thuis nog gezellig te houden.

Gelukkig voor Klopp had hij de ring al snel gevonden: iets waar hij de tv-kijkers graag deel van uitmaakte. De bekende glimlach van de manager was direct weer terug. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.