Bielsa wil Summerville naar Leeds halen

Reacties

Crysencio Summerville staat voor een vertrek bij Feyenoord. Leeds United lijkt de belangrijkste gegadigde om de negentienjarige aanvaller over te nemen.

Bielsa wil Summerville naar Leeds halen
© Pro Shots

Manager Marcelo Bielsa ziet toekomst in Summerville. De Argentijnse manager heeft Leeds United helemaal naar zijn hand gezet en promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League. De club moet nog wel een transfersom overeenkomen met Feyenoord voor de speler die in De Kuip nooit doorbrak. Naar verluidt ligt dat bedrag zo rond de anderhalf miljoen euro.

Behalve Leeds United zijn er veel meer clubs geïnteresseerd in Summerville. Eerder meldde zich Wolverhampton Wanderers al, terwijl ook Anderlecht, Glasgow Rangers en Red Bull Salzburg hem volgden. Ook vanuit de Eredivisie is er voldoende belangstelling, maar Summerville heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in het buitenland.

Feyenoord kan niet anders dan de speler verkopen. De club wilde graag verder, de speler zag het niet zitten een bijrol te moeten vertolken en had al helemaal geen trek in het Onder-21 elftal van de club te spelen. Summerville maakte sindsdien geen deel meer uit van de A-selectie, zodat een transfer voor beide partijen de beste oplossing is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Leeds United
Meer over Leeds United
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer C. Summerville
Meer over C. Summerville
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.