Summerville mist perspectief bij Feyenoord en tekent niet bij

Reacties

Crysencio Summerville is mogelijk bezig aan zijn laatste weken als speler van Feyenoord. De achttienjarige aanvaller, die afgelopen seizoen op huurbasis indruk maakte bij ADO Den Haag en in de concrete belangstelling staat van meerdere buitenlandse clubs, heeft de aanbieding van de Rotterdamse club naast zich neergelegd.

Summerville mist perspectief bij Feyenoord en tekent niet bij
© Pro Shots

Feyenoord wees onlangs al een miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers af en wilde de vleugelspeler langer binden. Dat voornemen is niet uitgekomen. Integendeel, want Summerville mist het perspectief op speelminuten in De Kuip.

De aanvaller, die nog een eenjarige verbintenis heeft, krijgt steeds meer signalen dat hij komend seizoen vooral in het nieuwe Onder 21-team moet gaan spelen. Dick Advocaat ziet in Summerville na Steven Berghuis, Bryan Linssen, Christian Conteh, Luciano Narsingh en Luis Sinisterra zijn zesde keuze voor de positie van vleugelaanvaller.

Behalve Wolverhampton Wanderers informeerden ook Anderlecht, Glasgow Rangers en Red Bull Salzburg naar de jeugdinternational.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.