Beugelsdijk belangrijk met 'typische Huntelaar-goal'

Reacties

Tom Beugelsdijk is zeer gelukkig met zijn eerste competitietreffer in dienst van FSV Frankfurt. Mede dankzij de Haagse centrumverdediger won de Tweede Bundesliga-club met 5-2 bij SpVgg Greuther Fürth.

Beugelsdijk belangrijk met 'typische Huntelaar-goal'

Beugelsdijk deed in de 21ste minuut van zich spreken door de 1-2 te maken, al was de start opnieuw teleurstellend. 'We begonnen weer goed en toch komen we op achterstand. Dat is dit seizoen al een paar keer het geval geweest.Echt om gek van te worden', zegt Beugeldsijk tegenover Voetbal International.

'We moeten, zonder dollen, gewoon met 3-0 voorstaan, maar door zo'n gekke zwabberbal liepen we weer achter de feiten aan', blikte de fysiek sterke verdediger terug. 'Gelukkig maakten we snel de gelijkmaker en schoot ik even later de 2-1 binnen. Met mijn voet. Dat komt zelden voor natuurlijk, alleen met m'n koppie scoor ik. Nu tikte ik binnen uit een harde voorzet. Een typische Huntelaar-goal, heerlijk.'

FSV Frankfurt gaat met een 2-3 stand de rust in. 'In de tweede helft hebben we de boel dichtgeskijkerd en wonnen we uiteindelijk ruim dankzij twee snelle counters. We zijn nu af van de onderste plaatsen, daar gaat het om. We staan dertiende en ik kan weer met een big smile naar de training. Dat was hiervoor wel even anders', aldus Beugelsdijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.