'Berlusconi droomt groot: Icardi, Belotti en Dybala in beeld bij Monza'

Reacties

AC Monza debuteert dit seizoen in de Serie A. Als het aan Silvio Berlusconi ligt, blijft het daar niet bij. In de zoektocht naar versterking hoopt de eigenaar een absolute ster aan de haak te slaan.

'Berlusconi droomt groot: Icardi, Belotti en Dybala in beeld bij Monza'
© Pro Shots

Berlusconi heeft algemeen directeur Adriano Galliani volgens Sky Italia met een aardig zakcentje op pad gestuurd om de selectie van vers bloed te voorzien. Op het lijstje van de voormalig bestuurder van AC Milan prijken de namen van Mauro Icardi, Andrea Belotti en Paolo Dybala. Die laatste is transfervrij na zijn vertrek bij Juventus en zou bij Monza intern worden betiteld als 'de onmogelijke droom.'

Dat heeft Galliani niet belet om contact te zoeken met Jorge Antun, de zaakwaarnemer van Dybala. Ook Wanda Icardi, de vrouw en zaakwaarnemer van Mauro Icardi, heeft een belletje gekregen van de directeur. De mogelijke komst van de aanvaller van Paris Saint-Germain doet Berlusconi alvast watertanden. 'Dit is een geweldige kans. Stel je voor wat een verhaal dat zou zijn. Misschien lukt het... Ik heb vertrouwen in Galliani.'

Belotti
Corriere dello Sport koppelt op zijn beurt de naam van Belotti aan Monza. De Italiaans international en oud-speler van Torino is net als Dybala transfervrij. Overigens lijkt de ex-aanvaller van Juve dicht bij een overstap naar Internazionale, maar het is de nummer twee van de Serie A nog niet gelukt om hem te overtuigen.

Monza strikte eerder deze transferperiode al Stefano Sensi, Andrea Carboni, Alessio Cragno en Andrea Ranocchia. Dat viertal is samen goed voor 27 interlands namens Italië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.