Berlusconi beleeft promotie-thriller van zijn Monza met ogen dicht

Reacties

Monza beleefde zondag een historische dag met de eerste promotie naar de Serie A in de clubhistorie. De thriller ging echter deels voorbij aan eigenaar Silvio Berlusconi.

Berlusconi beleeft promotie-thriller van zijn Monza met ogen dicht
© Pro Shots

Berlusconi heeft als voorzitter van AC Milan al de nodige (inter)nationale successen gevierd. De historische entree van Monza is een volgend hoogtepunt van de inmiddels 85-jarige politicus, die in 2017 zijn laatste aandelen in Milan verkocht en overstapte naar Monza.

De thriller tegen Pisa leidde tot de uitgekomen droom van Monza, dat in tegenstelling tot afgelopen jaar via de play-offs promotie naar het hoogste niveau afdwong. Het hele verhaal ontging Berlusconi. De voormalig premier kon in de tweede helft zijn ogen niet openhouden tijdens de wedstrijd van zondag. In de noodzakelijke verlenging werd hij wakker, maar getuige zijn bescheiden viering van doelpunt nummer vier was hij nog niet helemaal wakker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.