Bergwijn ziet mede door Van Bommel toekomst bij PSV

Reacties

Steven Bergwijn is nog niet klaar bij PSV. De gewilde aanvaller verlengde maandag zijn contract met een jaar in Eindhoven en kijkt uit naar de samenwerking met trainer Mark van Bommel.

Bergwijn ziet mede door Van Bommel toekomst bij PSV

Bergwijn kwam in 2011 over van de jeugdopleiding van Ajax en sloot vier jaar later aan bij de hoofdmacht van PSV. De twintigjarige buitenspeler was vorig seizoen belangrijk voor de landskampioen met acht doelpunten en elf assists. 'Dat was belangrijk voor mij en dit is een mooie beloning', zegt Bergwijn daarover op de clubsite.

De aanvaller stond deze zomer in de belangstelling van diverse clubs, waaronder Bordeaux. Een transfer was geen optie voor Bergwijn. 'Er werd heel veel over gesproken en gespeculeerd. Maar ik heb al vanaf het begin uitgesproken dat ik hier sowieso nog een jaar wil blijven.'

De aanstelling van Van Bommel als opvolger van Phillip Cocu is een van de belangrijkste redenen dat Bergwijn zich langer aan PSV verbindt. 'De trainer spreekt heel veel vertrouwen in mij uit. Hij is een goede trainer, daar wil ik zeker nog onder werken. We kunnen ook nog voor de Champions League gaan, daar wil ik met PSV graag in spelen.' PSV speelt eind augustus in de Champions League play-offs tegen BATE Borisov of Qarabag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.