Gewilde Bergwijn verlengt contract bij PSV

Reacties

Steven Bergwijn heeft zijn contract bij PSV met een jaar verlengd. De huidige verbintenis tussen club en speler loopt nu tot medio 2022.

Gewilde Bergwijn verlengt contract bij PSV

Bergwijn tekende in 2014 zijn eerste profcontract bij PSV, waar hij in 2011 in de jeugdopleiding terechtkwam. Afgelopen seizoen werd Bergwijn een vaste waarde bij de Eindhovenaren, hij maakte in het kampioensjaar acht doelpunten in 32 duels.

'Ik ben nog niet klaar bij PSV', is de eerste reactie van Bergwijn op de website van PSV. 'Ik kan in Nederland nog voldoende leren en natuurlijk gaan we voor kwalificatie voor de Champions League. Dat is het hoogste podium, daar wil ik graag extra ervaring opdoen.' Maandag werd bekend dat PSV op weg naar de groepsfase van de Champions League speelt tegen BATE Borisov of Qarabag.

Bergwijn was door zijn goede prestaties vorig seizoen in beeld bij diverse clubs. Zo zag Girondins Bordeaux in de flankspeler de opvolger van Malcom, die voor veertig miljoen euro naar Barcelona vertrok.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.