Bergwijn op de weg terug bij Spurs, Vitesse-uit lijkt haalbaar

Reacties

Steven Bergwijn is op de weg terug na een enkelblessure. De 24-jarige aanvaller sloot vrijdag aan bij de groepstraining van Tottenham Hotspur, maar is nog een vraagteken voor de uitwedstrijd tegen Newcastle United.

Bergwijn op de weg terug bij Spurs, Vitesse-uit lijkt haalbaar
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
2 - 3
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Bergwijn raakte vorige maand tijdens het duel met Stade Rennes geblesseerd na een tik op zijn enkel en miste daardoor vijf wedstrijden van Spurs. Op de persconferentie in aanloop naar Newcastle-uit had trainer Nuno Espírito Santo goed nieuws over de Nederlander. 'Hij traint weer volledig mee en heeft geen last meer van pijntjes. Nu gaat het erom dat hij weer wedstrijdfit wordt. We weten nog niet of hij gaat spelen tegen Newcastle. Daar moeten we nog een beslissing over nemen.'

De rentree van Bergwijn komt Tottenham goed uit. De Noord-Londenaren hebben een moordend schema voor de boeg. Donderdag wacht in het kader van de Conference League het uitduel met Vitesse, drie dagen later staat de Londense derby tegen West Ham United op het programma. 

Positieve coronatests
Eerst wacht Tottenham de uitwedstrijd tegen Newcastle. De club mist twee spelers vanwege een positieve coronatest, maar heeft niet bekendgemaakt om wie het gaat. 'Nu alle spelers terug zijn van de interlandverplichtingen hebben we er een groot probleem bij', reageerde Espírito Santo cryptisch op het nieuws.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.