Berghuis voor Bergwijn helpt Feyenoord én PSV

Reacties

De miljoenen die Ajax wil investeren in Steven Bergwijn, zullen voor een deel terugrollen in de Eredivisie. Stel dat de aanvaller van PSV naar Amsterdam vertrekt, hoopt de vice-kampioen op zijn beurt Steven Berghuis weer over te nemen van Feyenoord.

Berghuis voor Bergwijn helpt Feyenoord én PSV

Volgens ingewijden zijn er al informele contacten geweest tussen Berghuis en PSV. De aanvaller is klaar bij Feyenoord, waar hij drie jaar heeft gespeeld en alles wist te winnen. Ook Feyenoord zou in eerste instantie niet onwelwillend tegenover een vertrek van Berghuis staan. Hij is de enige speler in de selectie die waarde vertegenwoordigt, volgens transfermarkt zo'n twaalf miljoen euro. Met de opbrengst zou Feyenoord dan weer kunnen investeren in de selectie.

PSV op zijn beurt ziet in de 27-jarige Berghuis een welkome versterking, nu de club er ernstig rekening mee houdt dat behalve Bergwijn ook Hirving Lozano zal vertrekken. Met Donyell Malen en Cody Gakpo heeft trainer Mark van Bommel voorlopig voldoende opties voor de flanken, maar Berghuis zou directe van enorme toegevoegde waarde zijn.

'Interesse Bergwijn stevig signaal Ajax richting directe concurrent PSV'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.