Berghuis: 'Ik baal enorm, ten eerste naar Luuk'

Reacties

Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis toonde zich na afloop van het duel met PSV schuldbewust, vooral richting Luuk de Jong.

Berghuis: 'Ik baal enorm, ten eerste naar Luuk'

'Ik baal enorm, ten eerste naar Luuk', zei Berghuis na de 1-0 nederlaag bij PSV. De aanvaller was verantwoordelijk voor het uitvallen van PSV-spits De Jong, die met vermoedelijk een gebroken rib het veld moest verlaten.

'Ik raakte hem heel lelijk met mijn knie in zijn ribben', haalde Berghuis de actie terug. 'Ik glij om mezelf te herstellen en ik zie hem ook inglijden. Ik trek mijn been wel in, maar daardoor komt mijn knie in zijn borst. Ik voelde dat gelijk en was ik daar wel van slag van.'

Kort voor rust stond Berghuis opnieuw negatief in de schijnwerpers. Een overtreding op Jorrit Hendrix leverde hem zijn tweede gele kaart en daarmee een voortijdig vertrek naar de kleedkamer op.

'Normaal gebeurt het mij niet. Ik weet dat ik hem daar niet moet aanraken. Ik deed het wel. Dat was voor mij vervelend en vooral voor het team', aldus de schuldbewuste Berghuis. 'Uit in Eindhoven met elf is al lastig, met tien man helemaal. Maar ik ben heel trots op die gasten, hoe ze de tweede helft hebben gespeeld. Heel knap. Iedereen baalt, maar er overheerst trots over tweede helft. Dat kan ik me wel voorstellen.'

'Eerste helft geweldig, tweede helft moet zorgen baren voor PSV'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.