Beoogde NEC-geldschieter zorgt voor ophef in Duitsland: 'Hij was een monster'

Reacties

Tom Boere zal zich hebben afgevraagd waar hij terecht is gekomen. Deze week kreeg de spits in de kleedkamer te maken met een woeste KFC Uerdingen-voorzitter Mikhail Ponomarev.

Beoogde NEC-geldschieter zorgt voor ophef in Duitsland: 'Hij was een monster'

De Russische zakenman heeft deze week in Duitsland zijn twijfelachtige reputatie bevestigd. Ponomarev liet zijn opvliegende karakter zien na de thuisnederlaag tegen Waldhof Mannheim (0-3). Boere, die afgelopen zomer FC Twente verruilde voor de club uit de Derde Bundesliga, zag hem tekeergaan in de kleedkamer.

Volgens opnames in bezit van Bild ging de Rus compleet uit zijn dak. Ponomarev, die afgelopen zomer ook in beeld was om Roda JC te redden, boezemde met zijn woede-uitbarsting angst in bij de aanwezigen in de kleedkamer.

'Ik heb al veel meegemaakt, maar hij sloeg door. Ik heb in mijn carrière nooit zo'n monster meegemaakt', werd een anonieme speler geciteerd. 'Hij was gestoord. Als hij een mes had gehad, dan had hij ons allemaal afgeslacht.'

Deze berichtgeving zal ook in Nijmegen de wenkbrauwen doen fronsen. NEC heeft de blik op Duitsland gericht in de hoop de financiële zorgen te ledigen. De Nijmeegse club, die nog wacht op geld van Fenerbahçe voor de transfer van Ferdi Kadioglu, ziet in Ponomarev een persoon die soelaas kan bieden.

De berichten uit Duitsland roepen twijfels op over de geschiktheid van Ponomarev. De ijshockeyclub Krefeld Pinguine is klaar met de Rus. 'Hij komt zijn verplichtingen en toezeggingen al maanden niet na', zegt directeur Matthias Roos vol woede. 'Ik heb geen zin meer om met een zakenman te werken die geen enkel respect aan de dag legt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.