Benzema haalt uit naar Franse bondsvoorzitter: 'Ware gezicht gezien'

Reacties

Karim Benzema heeft uitgehaald naar de Franse bondsvoorzitter Noël Le Graët. De voorzitter van de Franse voetbalbond staat achter de keuze van bondscoach Didier Deschamps om de spits van Real Madrid niet mee te nemen naar het WK in Rusland.

Benzema haalt uit naar Franse bondsvoorzitter: 'Ware gezicht gezien'

Le Graët was juist altijd één van de weinigen die opperde om Benzema terug te halen bij Les Bleus. Nu heeft de bondsvoorzitter duidelijk de kant van Deschamps gekozen. 'Iedereen weet dat hij een fantastische speler is', zegt Le Graët over Benzema in L'Équipe. 'Hij speelt tenslotte altijd bij Real Madrid. Bij Frankrijk is hij nu echter onderdeel van de geschiedenis.'

Benzema kwam voor het laatst uit voor de nationale ploeg op 8 oktober 2015. Door vermeende betrokkenheid bij de beruchte sekstape-affaire speelde de viervoudig Champions League-winnaar al jaren geen interland meer voor Frankrijk.

De uitspraken van Le Graët zijn bij de aanvaller van De Koninklijke in het verkeerde keelgat geschoten. Benzema uitte zijn onvrede via Twitter. 'Meneer Le Graët, met alle respect, maar u heeft een kans gemist om te zwijgen', reageerde de dertigjarige Benzema.

'Ik heb nu uw ware gezicht gezien', deed de 81-voudig international er nog een schepje bovenop. 'Dit is niet de man die eerder aangaf dat hij mij juist waardeerde en zich niet wilde bemoeien met de keuzes in de selectie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.