Benzema benoemt twee rolmodellen in Gouden Bal-overwinningsspeech

Reacties

Karim Benzema is de winnaar van de Gouden Bal over het seizoen 2021/22. De Franse spits gaf een overwinningsspeech waarin hij uiteraard zijn blijdschap uitte, de nodige mensen bedankte en zijn twee rolmodellen benoemde.

Benzema benoemt twee rolmodellen in Gouden Bal-overwinningsspeech

'Deze prijs maakt me echt heel erg trots, vanwege al het werk dat ik al heb gedaan sinds ik jong was. Ik werd nooit opgegeven. Dit heb ik gedaan voor onder meer mijn kinderen. Ik heb de motivatie gehaald bij de rolmodellen die ik al sinds mijn jeugd in mijn leven heb: Zinédine Zidane en Ronaldo', stak Benzema van wal over zijn gewezen trainer en de Braziliaanse topspits met een verleden in Madrid. Zidane reikte hem de award uit,

'Ik heb hier altijd van gedroomd, en dan voel je dat eigenlijk alles mogelijk is. Ik heb een moeilijke periode gehad toen ik niet geselecteerd werd in de Franse nationale ploeg. Ik heb altijd hard gewerkt, nooit opgegeven en bleef ondertussen van het spelletje genieten. Ik ben trots op de reis die ik heb afgelegd. Er waren moeilijke momenten, maar ik heb altijd de steun van mijn familie gevoeld', sprak de aanvaller.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik sta voor het eerst hier op het podium. Ik ben blij met en trots op wat ik doe. Ik ben oprecht blij voor mijn ploeggenoten bij Real Madrid en Frankrijk', aldus Benzema die verder in zijn speech onder meer Real-president Florentino Pérez en Olympique Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas bedankte voor hun aandeel in zijn glansrijke carrière. Benzema won vier keer La Liga en vijf keer de Champions League met Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.