Beloning voor Martínez: Ajacied valt ook op in Argentinië

Reacties

Lisandro Martínez is net als Nicolás Tagliafico door de Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni opgeroepen voor de komende interlandperiode. De nationale ploeg speelt begin juni twee WK-kwalificatiewedstrijden, waarna het toernooi om de Copa América wacht.

Beloning voor Martínez: Ajacied valt ook op in Argentinië
© Pro Shots

Martínez maakte in de voorbije interlandperiode al zijn debuut voor Argentinië. De 23-jarige linkspoot startte op 22 maart in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Venezuela en mocht in dat duel uiteindelijk 45 minuten spelen. Daar bleef het tot nu toe bij. Het toen opstellen van Martínez is niet zomaar een test van Scaloni gebleken, de bondscoach maakt van de Ajacied nu een vast onderdeel van de nationale ploeg. Martínez scoorde zondag overigens nog in de uitwedstrijd van Ajax tegen Vitesse (1-3).

Argentinië speelt op 4 juni thuis tegen Chili en op 9 juni volgt een uitwedstrijd tegen Colombia. De ploeg van aanvoerder Lionel Messi staat na vier duels tweede in de grote Zuid-Amerikaanse WK-kwalifcatiegroep. De bovenste vier ploegen verdienen aan het einde van de reeks een ticket voor het WK in Qatar, terwijl de nummer vijf via intercontinentale play-offs WK-deelname moet afdwingen.

Door Scaloni worden geen grote sterren gespaard voor de twee duels, behalve Messi zijn ook spelers als Sergio Agüero, Ángel Di María en Lautaro Martínez opgeroepen. Het is nog onduidelijk in hoeverre de keuzeheer wijzigingen gaat doorvoeren in zijn selectie richting het toernooi om de Copa América. Dat toernooi begint op 13 juni.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.