Beloften Manchester United oefenen tegen Jong Ajax

Reacties

De beloften van Manchester United spelen deze week tegen Jong Ajax. Donderdagochtend om 10.30 uur nemen beide ploegen het in Engeland in een besloten oefenduel tegen elkaar op. De ploeg van trainer Andries Ulderink treft een flink versterkte selectie.

Beloften Manchester United oefenen tegen Jong Ajax

'Er zullen acht spelers uit de eerste selectie meespelen, omdat ze wedstrijdritme nodig hebben', verduidelijkte Louis van Gaal op de persconferentie voorafgaand aan de Champions League-playoff tegen Club Brugge. Zo zal de Argentijnse verdediger Marcos Rojo minstens een uur in actie komen tegen de beloften van Ajax.

Het vriendschappelijke duel is niet alleen geïnitieerd om de nog niet geheel fitte eerste selectieleden aan het werk te houden. De beloften van Manchester United komen de gehele maand september namelijk niet in actie. Voor Jong Ajax staat er dit weekend geen wedstrijd op het programma in de Jupiler League. Het team is vrijgeroosterd in de competitie die, door het terugtrekken van Jong FC Twente, dit seizoen het oneven aantal van negentien deelnemers kent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.