Bellingham vervolgt ongekende serie en laat Real-iconen de hielen zien

Reacties

Jude Bellingham blijft imponeren bij Real Madrid: tegen Cádiz maakte de Engelsman zijn veertiende goal van het seizoen. Daarmee scoorde hij vaker in zijn eerste vijftien wedstrijden voor Real dan onder anderen Cristiano Ronaldo.

Bellingham vervolgt ongekende serie en laat Real-iconen de hielen zien
Cádiz
Cádiz
0 - 3
Real Madrid
Real Madrid

Bellingham maakte zondagavond de 0-3 voor Real in de uitwedstrijd tegen Cádiz, waarin Rodrygo de 0-1 en 0-2 voor zijn rekening nam. Voor Bellingham staat de teller nu op veertien doelpunten in vijftien duels voor Real: elf goals in La Liga en drie in de Champions League.

Daarmee doet de Engels international het nog beter dan Ronaldo in zijn eerste vijftien officiële duels voor De Koninklijke. De Portugees maakte er dertien in zijn eerste vijftien westrijden voor Real na zijn transfer van Manchester United. Ronaldo groeide uit tot topscorer aller tijden bij de Madrilenen: 450 goals in 438 officiële duels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met zijn doelpuntenproductie doet Bellingham het ook beter dan Real-iconen Alfredo Di Stéfano, Pruden Sánchez (net als Ronaldo allebei dertien goals in eerste vijftien optredens voor Real) en Ferenc Puskás (elf treffers).

Bellingham heeft nu ook al even veel doelpunten gemaakt als in zijn complete afgelopen seizoen in het shirt van Borussia Dortmund. De middenvelder, die voor meer dan honderd miljoen euro van Dortmund naar Real ging, kwam in de vorige jaargang tot veertien goals in 42 officiële wedstrijden voor de Duitse topclub.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.