Bellingham houdt warme herinneringen over aan duel met Athletic Bilbao

ADVERTORIAL - Real Madrid en Athletic Bilbao sluiten zondagavond een mooi voetbalweekend af. De Koninklijke zal het gat met achtervolger Barcelona zo groot mogelijk willen houden. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Jude Bellingham, die goede herinneringen heeft aan de eerdere confrontatie met de Basken.

Bellingham houdt warme herinneringen over aan duel met Athletic Bilbao
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
2 - 0
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao

Real Madrid en Athletic stonden dit seizoen één keer eerder tegenover elkaar. Op een mooie zomeravond in augustus wonnen de Madrilenen destijds met 0-2 in Noord-Spanje. Dat duel was om één speciale reden erg bijzonder. In de eerste speelronde maakte topaankoop Jude Bellingham bij zijn debuut in La Liga direct de verwachtingen waar. De Engelsman was goed voor zijn eerste competitietreffer in het shirt van zijn nieuwe club.

Het was de eerste van de in totaal twintig treffers die Bellingham dit seizoen al voor Real Madrid maakte. Als valse spits stond hij destijds op het veld met Vinícius Júnior en Rodrygo, het Braziliaanse duo waar hij afgelopen week nog met Engeland tegen speelde (0-1 voor Brazilië). Vinícius ontbreekt zondag wegens een schorsing, maar Rodrygo is wel van de partij. Voor een nieuw doelpunt van Bellingham tegen Athletic biedt Unibet een odd van 2.28 aan en in combinatie met een overwinning van Real staat hier via Bet Builder een odd van 2.65 voor.

Verhoogde odd Real Madrid - Athletic Bilbao

- Jude Bellingham maakt de eerste goal: 5.25

Naast Bellingham heeft ook Rodrygo goede herinneringen overgehouden aan dat ene duel met Athletic. De Braziliaan was destijds goed voor de openingstreffer en is de laatste tijd uitstekend in vorm. Rodrygo speelde de pannen van het dak in doelpuntrijke oefeninterland met Spanje (3-3). Met enkele flitsende acties was hij bij tijd onnavolgbaar en daarnaast kwam hij ook één keer tot scoren. Voor een doelpunt van Rodrygo, die het spel wat meer naar zich toe zal moeten trekken wegens het ontbreken van Vinícius, staat een odd van 2.50.

Klik hier om de weddenschappen rondom Real Madrid - Athletic Bilbao te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's