Belgische media bombarderen Van Bommel tot topfavoriet bij Genk

Reacties

Volgens Belgische media is Mark van Bommel topkandidaat om hoofdtrainer te worden van KRC Genk. De oud-international van Oranje zou vanaf het nieuwe seizoen de scepter moeten gaan zwaaien bij de topclub.

Belgische media bombarderen Van Bommel tot topfavoriet bij Genk

Het Laatste Nieuws meldt dat Van Bommel dinsdag al op de tribune zat bij de thuiswedstrijd tegen Charleroi. Daarvoor zouden de gesprekken tussen beide partijen al zijn geopend. De 45-jarige Limburger is zelfs topfavoriet om Bernd Storck te gaan vervangen. De Duitser volgde in december de ontslagen John van den Brom op, maar kon geen indruk maken.

Van Bommel werd in de herfst ontslagen bij VfL Wolfsburg. Daarvoor was hij in dienst bij PSV. Na een succesvol eerste seizoen ging het in het tweede jaar echter mis en werd hij ook in Eindhoven aan de kant geschoven. In België krijgt Van Bommel nu mogelijk de kans zijn trainersblazoen op te poetsen.

Toch is Van Bommel niet de enige kandidaat bij Genk. Besnik Hasi zou op de schaduwlijst staan voor een terugkeer naar zijn oude werkgever. KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken leek in eerste instantie de droomkandidaat. Hij is volgens de Belgen echter voorbijgestreefd door Van Bommel.

Lees hier het verhaal over het ontslag van Mark van Bommel bij Wolfsburg:

Bekijk hier al onze video's
Meer Pro League
Meer over Pro League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.