Bekijk hoe Min op grandioze wijze zorgt voor de 0-2 van RKC bij AZ

David Min eist bij het duel tussen RKC Waalwijk en AZ de hoofdrol op. De Nederlandse aanvaller zorgde al voor de openingstreffer in Alkmaar, maar zette RKC daarna ook nog eens op wonderbaarlijke wijze op 0-2.

Al na drie minuten maakte Min zijn eerste treffer van de avond. De aandacht ging echter uit naar zijn tweede doelpunt, die hij vlak voor rust maakte. Een foute inspeelpass van Yukinari Sugawara belandde in de voeten van Min, die meteen doorhad dat AZ-doelman Matthew Ryan ver voor zijn doel stond. Min twijfelde niet, haalde vanaf net over de middellijn uit en scoorde.

Zo ging RKC rusten met een 0-2 voorsprong in Alkmaar. De Waalwijkers kunnen de punten goed gebruiken, want bij een overwinning klimt de ploeg van Henk Fraser weer naar plek vijftien, over Excelsior heen.