Bekijk hier de opmerkelijke concurrent van Balotelli voor de Puskás Award

Reacties
Bekijk hier de opmerkelijke concurrent van Balotelli voor de Puskás Award
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mario Balotelli kwam nog maar twee weken geleden wereldwijd in het nieuws na een geniaal doelpunt. Na een eindeloze reeks van schaarbewegingen rondde de markante Italiaan af met een rabona. Het leek een zekerheid voor de Puskás Award, maar sinds dinsdag heeft de spits plots een concurrent.

In het Nations League-duel van de CONCACAF tussen Guyana en Bermuda baarde Dante Leverick opzien door op fantastische wijze te scoren. De speler van de oudste nog bestaande kolonie van het Verenigd Koninkrijk maakte een treffer die een groter podium dan het stadion van Guyana in Georgetown verdiende.

Omringd door een sintelbaan speelden beide landen voor slechts een handjevol supporters. Zij waren echter getuige van een zeldzaam hoogtepunt. Na een hoge bal besloot Leverick het namelijk maar eens op acrobatische wijze met een omhaal te proberen. Met succes, want op prachtige wijze vloog de bal tegen de touwen. En dus heeft Balotelli er al na twee weken een concurrent bij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.