Bekerkraker krijgt staartje voor United, Rojo vrijuit

Reacties

De Engelse voetbalbond heeft Manchester United aangeklaagd op basis van het FA Cup-duel met Chelsea van maandagavond (1-0). De FA vindt dat de club zijn spelers niet goed onder controle had op Stamford Bridge.

Bekerkraker krijgt staartje voor United, Rojo vrijuit

United wordt vervolgd naar aanleiding van de ophef die ontstond na het wegsturen van Ander Herrera in de 35ste minuut. De Spaanse middenvelder van United kreeg na een grove charge op Eden Hazard zijn tweede gele kaart.

Spelers van United waren het niet eens met de beslissing en besloten verhaal te halen bij scheidsrechter Michael Oliver, maar dat schoot in het verkeerde keelgat van de FA. Manchester United heeft tot vrijdagavond 18.00 uur de tijd om te reageren.

De FA gaat verder geen onderzoek meer starten naar Marco Rojo. De vleugelverdediger plantte zijn rechtervoet op de buik van Hazard, die hij even daarvoor ten val had gebracht.

Chelsea-manager Antonio Conte had maandagavond al geen goed woord over voor de spelers van United vanwege de vele overtredingen op Hazard. De Londenaren wonnen het treffen uiteindelijk met 1-0 en plaatsten zich voor de halve finale van het FA Cup-toernooi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.