Bekerduel Bayern München onzeker door noodweer

Reacties

Bayern München speelt aankomende woensdag in de tweede ronde van de DFB-Pokal tegen 1. FC Saarbrücken, maar het is nog maar de vraag of dat door kan gaan. Noodweer gooit mogelijk roet in het eten.

Bekerduel Bayern München onzeker door noodweer
© Pro Shots

Het regent al dagen in Saarbrücken en daardoor is het veld vooralsnog onbespeelbaar. Daarom werd de wedstrijd tegen Dynamo Dresden al afgelast en is het onzeker of er woensdag tegen Bayern gespeeld kan worden. 'Het heeft niet veel met voetbal te maken, het is niet eens een voetbalwedstrijd meer. Je kunt het eigenlijk vergeten', zei trainer Rüdiger Ziehl.

Het veld van Saarbrücken wordt maandag onderzocht door experts. De grote vraag is of het water op tijd weggetrokken is voor het duel met Bayern. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat de wedstrijd al maandag afgelast gaat worden.

Bayern-president Herbert Hainer rekent erop dat het doorgaat. 'Ik neem aan dat de mensen van Saarbrücken alles doen om de wedstrijd door te laten gaan.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.