Begeerde Donnarumma kiest voor vertrek bij AC Milan

Reacties

Gianluigi Donnarumma gaat zijn contract bij AC Milan niet verlengen. Onderhandelingen over de toekomst van de achttienjarige doelman zijn op niets uitgelopen, waardoor een transfer naar een Europese topclub dichtbij is.

Begeerde Donnarumma kiest voor vertrek bij AC Milan

AC Milan heeft het nieuws donderdagmiddag publiekelijk gemaakt. 'Raiola (de zaakwaarnemer van Donnarumma, red.) heeft ons gezegd dat Donnarumma heeft besloten zijn contract niet te verlengen. We hebben een goed voorstel gedaan. De speler heeft er over nagedacht en toen aan ons duidelijk gemaakt dat hij zijn contract niet gaat verlengen. Daarom komt zijn periode bij AC Milan uiterlijk op 30 juni 2018 ten einde', aldus AC Milan-directeur Marco Fassone tijdens een speciale persconferentie.

De club zegt het besluit te betreuren, omdat het in Donnarumma de succesdoelman voor de toekomst zag. De beslissing van de Italiaanse international is een grote tegenvaller in een transferzomer die tot dusver spectaculair verliep in Milaan. De Rossoneri versterkten zich al met André Silva, Mateo Musacchio, Ricardo Rodríguez en Franck Kessié.

Voor Donnarumma zou interesse zijn van onder andere Paris Saint-Germain en Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.