Beenhakker: 'Als je niet vist, vang je niets'

Ook Leo Beenhakker heeft Feyenoord niet van een uitschakeling in de play-offs kunnen behoeden. Het bleef voor Adje Interim beperkt tot twee duels.

Beenhakker: 'Als je niet vist, vang je niets'

Na de dubbele ontmoeting met FC Groningen resteert teleurstelling bij Feyenoord, dat voor het eerst sinds 1990 verstoken blijft van Europees voetbal. Beenhakker, die aantrad na het opstappen van Erwin Koeman, moest toegeven dat zijn bijdrage niet heeft mogen baten.

'Ik heb een heel naar gevoel', tekende het ANP op uit de mond van Beenhakker. 'Ik vind dit heel vervelend voor Feyenoord, voor de echte clubmensen en ook voor Pierre van Hooijdonk. Die had ik ook een feestelijk afscheid van zijn Feyenoord en zijn prachtige loopbaan gegund. Helaas, het heeft niet zo mogen zijn. Het was kort maar hevig wat mij betreft.'

Spijt heeft Beenhakker niet van de interim-klus. 'Als je niet gaat vissen, kun je ook niets vangen. Ik ben er vol voor gegaan. Je weet dat je kunt winnen en verliezen. Tot mijn grote teleurstelling is het niets geworden. Maar ik heb er geen seconde spijt van gehad.' Beenhakker zal de clubleiding zijn visie geven over Feyenoord en zijn selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen