Beckham ambassadeur Real Madrid, briljante tweet Meunier

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Beckham ambassadeur Real Madrid, briljante tweet Meunier

• Thomas Meunier drijft de spot met de geruchten dat hij zou vertrekken bij Paris Saint-Germain. De Belgische rechtsback imiteert Gerard Piqué, die wat betreft Neymar ongelijk kreeg. Met name Real Madrid zou Meunier volgen. Rechts naast de Belg staat Serge Aurier.

• Voormalig Crystal Palace-manager Alan Pardew waarschuwt Frank de Boer dat het implementeren van een nieuwe speelstijl niet zonder risico's is. 'Ik probeerde precies hetzelfde te doen, op een heel geleidelijke manier. Sommige spelers gingen echter weg en andere spelers verloren het vertrouwen. Het ging niet zo goed', zegt Pardew in gesprek met Sky Sports. Pardew verloor halverwege het vorige seizoen zijn baan bij Crystal Palace. Zijn opvolger Sam Allardyce hield de ploeg met een meer behoudende tactiek in de Premier League.

• Het is nog niet bekend wat de functie exact inhoudt, maar een trotse Florentino Pérez heeft aangekondigd dat Real Madrid David Beckham aan zich heeft gebonden als ambassadeur. 'Spelers als hij, Luís Figo, Zinedine Zidane en Ronaldo bezorgden ons begin deze eeuw een fantastisch imago. Zij blijven onze ambassadeurs', vertelde Pérez aan ESPN. 'Nu staat Beckham op het punt toe te treden in deze rol.'

'Ik heb pas twee oefenduels gespeeld, waarbij ik in totaal vijftien minuten op het veld stond, en miste een strafschop tegen Arsenal. Nu al vermoorden de criticasters mij, ik weet wat ik kan verwachten. Die prijs betaal je kennelijk voor zo'n megatransfer.'
• Chelsea-aankoop Álvaro Morata is in gesprek met Engelse media verbaasd over de kritiek die hem ten deel valt na het duel om het Community Shield. 'Dat motiveert mij alleen maar.'

• Twee jarigen vandaag in de Ajax-familie.

Klaas-Jan Huntelaar heeft overigens wel tips voor de zestien jaar jongere Matthijs de Ligt. 'Geniet van alles om je heen. Van je gezin, je kinderen die opgroeien, vrienden om je heen. Heb plezier in alles wat je doet en blijf jezelf. Je moet je bewust zijn van de kans die je krijgt, want die krijg je niet een tweede of derde keer', zegt Huntelaar op de clubsite van Ajax.

Mario Balotelli blaast vandaag 27 kaarsjes uit. Zal het op zijn verjaardagsfeestje nog gaan over dit bijzondere voorval?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.