Becker verkozen tot Speler van de Maand in de Bundesliga

Reacties

Sheraldo Becker is verkozen tot speler van de maand augustus in de Bundesliga. De vleugelaanvaller van Union Berlin kreeg de award door een stemming van experts en supporters. Het is voor het eerst sinds de maandelijkse award in 2018 in het leven werd geroepen dat een speler van Union die eer toebedeeld krijgt.

Becker verkozen tot Speler van de Maand in de Bundesliga
© Pro Shots

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In vier wedstrijden in augustus was Becker goed voor drie goals en twee assists bij de Berlijnse ploeg. Ook in de huidige maand is de Surinaams international goed bezig: tegen Bayern München (1-1) was Becker goed voor de openingsgoal. Na een overwinning bij 1. FC Köln vorig weekend is zijn werkgever na zes speelrondes de sensationele koploper van de Duitse competitie. Donderdagavond wacht Becker en zijn ploeggenoten de Europa League-uitwedstrijd bij SC Braga.

Becker versierde in 2019 een transfer naar Union, dat toen net naar de Bundesliga was opgeklommen. Het succesverhaal van Die Eisern ging daarna gestaag verder, met nu al twee seizoenen op rij Europees voetbal. Na de volgende speelweek, eerst dus Braga en zondag thuis tegen VfL Wolfsburg, komt Becker naar Nederland voor twee oefenwedstrijden met zijn nationale ploeg. Natio oefent in Almere tegen Nicaragua en in Zwolle tegen PEC Zwolle.

Spelersprofiel

S. Becker


Geboortedatum:
9 februari 1995
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Suriname
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Real Sociedad
Nationaal team:
Suriname
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.