Becker 'kruipt' in de rol van DiCaprio: 'Ik ga niet weg!'

Reacties

Sheraldo Becker heeft zijn contract bij 1. FC Union Berlin verlengd. De pijlsnelle ex-speler van Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag kondigde dit 'zelf' aan.

Becker 'kruipt' in de rol van DiCaprio: 'Ik ga niet weg!'
© Twitter Union Berlin

Bij Union Berlin draaide de social media-redactie overuren door een grappig filmpje met Becker te maken. Het hoofd van de aanvaller werd op dat van Leonardi DiCaprio geplakt, die in de film The Wolf of Wall Street schreeuwt niet weg te gaan (zie video onder).

Zoals gebruikelijk noemt Union Berlin geen data in de aankondiging. Duitse media schrijven dat er aan het contract van Becker, dat voorheen doorliep tot medio 2023, twee jaren zijn vastgeplakt.

Becker speelt sinds 2019 in de Bundesliga, de club nam het toentertijd transfervrij over van ADO Den Haag. Inmiddels speelde Becker 59 wedstrijden in de Duitse competitie. Afgelopen seizoen maakte hij ook zijn debuut in Europa, toen Union zich plaatste voor de Conference League. Het Europese avontuur hield echter al in de groepsfase op, mede door twee nederlagen tegen Feyenoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.