Bazoer weet hoe hij nog beter tot zijn recht kan komen

Reacties

Riechedly Bazoer ging afgelopen week met Vitesse keihard onderuit tegen Ajax (KNVB-bekertoernooi) en PSV (Eredivisie). De ontmoetingen met beide topclubs smaken wel naar meer, zo erkent de allrounder.

Bazoer weet hoe hij nog beter tot zijn recht kan komen
© Pro Shots

'Die jongens bij Ajax hebben zo veel kwaliteit. Ze spelen met lef, het zijn spelers van topniveau. Als je met veel van dat soort spelers samenspeelt, dan trek je je daar aan op. Zonder iets verkeerds te zeggen over mijn huidige ploeggenoten, want ook wij hebben veel goede wedstrijden gespeeld', vertelt Bazoer in een interview met VI.

'Maar in de toekomst streef ik dat hogere niveau wel weer na. Ik zou graag weer in zo’n team spelen. Lekker snel de bal rond laten gaan, ploeggenoten die al zien wat ze willen doen voor dat ze de bal hebben. Dat heb ik ook wel in mijn spel, in een ploeg met meer spelers die zo denken, kom ik ook beter tot mijn recht, denk ik.'

De situatie van de 25-jarige Bazoer is bekend: de zesvoudige Oranje-international is in het bezit van een contract dat eind juni afloopt. In gesprek met VI zegt hij onder meer dat hij het liefst zo snel mogelijk beslist voor welke club hij vanaf volgend seizoen uitkomt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.