Bazoer blij in én met Utrecht: 'Kunnen meedraaien in de top'

Reacties

Riechedly Bazoer heeft zich dinsdag met een goed gevoel gemeld in het trainingskamp van FC Utrecht. De middenvelder prijst zich gelukkig.

Bazoer blij in én met Utrecht: 'Kunnen meedraaien in de top'

FC Utrecht bood Bazoer een verrassende oplossing voor zijn uitzichtloze situatie. De zesvoudig Oranje-international was na zijn (tijdelijke) verhuizing van VfL Wolfsburg naar FC Porto ook in Portugal op een zijspoor beland. De Eredivisionist heeft hem als huurling een kans op revanche geboden.

Bazoer kwam niet als onbekende aan in het trainingskamp van FC Utrecht. 'Ik heb het al vaker meegemaakt, binnenkomen bij een nieuwe club. Maar ik kende nog wat spelers; Oussama Tannane, Urby Emanuelson en Joris van Overeem. Het ging makkelijk', zegt hij op de website van FC Utrecht.

Er waren meer redenen waarom FC Utrecht als volgende standplaats hem kan bekoren. 'Ik ben geboren en getogen in Utrecht, het is mijn stad. Mijn ouders wonen er, FC Utrecht is een mooie club, een goed team. Dus ik dacht: waarom niet?'

Bazoer ziet ook perspectieven bij FC Utrecht. 'Dit team heeft heel goede spelers. Utrecht staat nu vierde en dat is een goede positie', aldus de middenvelder. 'We moeten niet te snel vooruit kijken, maar we kunnen nog wel meedraaien in de top.'

VI DOC: de vervaagde dromen van Bazoer, Riedewald en Tete
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.