'Bayern wijst ook derde bod van Barcelona op Lewandowski af'

Reacties

Ook het derde bod van Barcelona op Robert Lewandowski is afgewezen door Bayern München, zo meldt Bild donderdagochtend. Een bedrag van 40 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan potentiële bonussen bleek niet genoeg om Bayern te overtuigen.

'Bayern wijst ook derde bod van Barcelona op Lewandowski af'
© Pro Shots

Barcelona tastte eerder al mis met vaste bedragen van 32 en 35 miljoen euro, waar in beide gevallen nog 5 miljoen euro aan kon worden toegevoegd via bonussen. De club nadert in ieder geval de vermeende vraagprijs van 50 miljoen euro. Lewandowski maakt zelf graag de overstap naar Camp Nou en werd woensdagavond op Ibiza nog in hetzelfde restaurant gespot als Xavi, de trainer van Barcelona. Ze zaten niet bij elkaar aan tafel.

Lewandowski staat nog een jaar onder contract bij Bayern. Als de Bundesliga-grootmacht deze zomer niet meewerkt aan een overstap, dreigt een transfervrij vertrek volgend jaar. Bayern lijkt vooralsnog bereid om dat risico te nemen. Woensdag zei voormalig clubvoorzitter Uli Hoeness niet te rekenen op een vertrek van de spits, die vorig seizoen 50 doelpunten maakte in 46 officiële wedstrijden voor zijn club.

'Ik weet niets van een nieuw bod van Barcelona', vertelde Hoeness in de Duitse pers. 'Maar van wat ik heb begrepen uit meerdere gesprekken bij Bayern, kan Barcelona zich de moeite besparen. Het standpunt van Bayern is helder. De club wil dat Robert zijn contract uitdient.' Lewandowski stuurde de afgelopen tijd aan op een breuk met Bayern, omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Technisch directeur Hasan Salihamidzic zei er vorige week op te rekenen dat de Pool zich op 12 juli weer meldt voor de voorbereiding.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.