Bayern-supporters eren Robben met geweldige sfeeractie

Reacties

De grootse prestaties van Arjen Robben zijn zeker nog niet vergeten in München. De 39-jarige Nederlander was voor de Champions League-wedstrijd van Bayern tegen FC Kopenhagen terug te zien op de tribunes, als hoofdrolspeler in een grote sfeeractie.

Bayern-supporters eren Robben met geweldige sfeeractie
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het duel met Kopenhagen was voor Bayern zijn honderdste Europese thuiswedstrijd in de Allianz Arena. Het was voor de aanhang van Der Rekordmeister een mooi moment om stil te staan bij een van de grootste Europese successen in de clubhistorie. Het is alweer tien jaar geleden dat Bayern op Wembley ten koste van Borussia Dortmund zich voor de vijfde keer tot beste club van Europa kroonde.

Robben vertolkte een hoofdrol in die Champions League-finale. Hij maakte op de heilige voetbalgrond in Londen in de 89ste minuut op aangeven van Franck Ribéry het winnende doelpunt. Het juichen van Robben na die goal was woensdagavond in München prachtig terug te zien op een van de drie grote doeken die achter het doel getoond werden. De tekst daarbij: 'Der Arjen hat's gemacht!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.