Bayern roept 'monstertackle' van De Ligt uit tot reddingsactie van het jaar

Reacties

Bayern München heeft met veel plezier beelden van maart 2023 gedeeld. Toen stond de Duitse club in de achtste finale van de Champions League tegenover Paris Saint-Germain, in dat duel vertolkte Matthijs de Ligt een heldenrol.

Bayern roept 'monstertackle' van De Ligt uit tot reddingsactie van het jaar
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In de returnwedstrijd verdedigde Bayern een 1-0 overwinning, die klus was zonder De Ligt een stuk moeilijker geweest. Op slag van rust haalde hij op geweldige wijze een bal van de doellijn. Vitinha schoot in na een fout in de opbouw, maar met een sliding kon De Ligt de 0-1 voorkomen. Uiteindelijk won Bayern met 2-0 en ging het door naar de kwartfinale van de Champions League.

Bayern heeft de 'monstertackle' van De Ligt uitgeroepen tot reddingsactie van het jaar 2023. 'Het was echt een heel belangrijk moment in de wedstrijd', reageerde de Oranje-international toentertijd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.