'Bayern overweegt Mount en Tuchel te herenigen'

Reacties

Thomas Tuchel zou Mason Mount graag zijn eerste versterking maken bij zijn nieuwe club Bayern München. De middenvelder zou bij Chelsea losgeweekt kunnen worden.

'Bayern overweegt Mount en Tuchel te herenigen'
© Pro Shots

Dat meldt The Times dinsdag. Mount heeft in Londen nog een contract tot medio 2024, en gesprekken over een nieuwe verbintenis vorderen nog niet. Tel daarbij op dat er donkere wolken hangen boven het kantoor van de financiële administratie op Stamford Bridge, en een vertrek van de Engelse middenvelder uit de eigen opleiding zou bespreekbaar zijn. De transfersom zou, ondanks het kortlopende contract van Mount, evengoed nog minimaal 57 miljoen euro bedragen.

Tuchel zou Mount graag inlijven nadat de twee bij Chelsea voortreffelijk samenwerkten. Mount, die in het seizoen 2017/18 op huurbasis bij Vitesse speelde, was onder de Duitser vaak één van de eerste namen in de basisopstelling. Ook Liverpool zou interesse hebben in Mount. Samen wonnen ze in 2021 de Champions League. Behalve Mount zou Tuchel ook graag Anthony Barry, een hulptrainer, naar zijn nieuwe club willen halen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.