Bayern München informeert naar Cody Gakpo

Reacties

Cody Gakpo keert komende week terug bij PSV. Trainer Roger Schmidt ziet de 22-jarige aanvaller als een optie voor het duel met Galatasaray. Het ziet er naar uit dat Gakpo nog een jaar in Eindhoven blijft, maar de interesse in de kersverse international neemt toe.

Bayern München informeert naar Cody Gakpo
© Pro Shots

In het meest ideale scenario helpt Gakpo komend seizoen mee om PSV kampioen te maken om vervolgens de stap naar het buitenland te zetten. Een beetje zoals Memphis het in het verleden deed. Er is al veel belangstelling voor de aanvaller, maar alleen voor de echte Europese top wil Gakpo PSV nu al verlaten.

De Franse kampioen Lille OSC wil Gakpo bijvoorbeeld graag overnemen. Net als Olympique Marseille, terwijl ook Olympique Lyon aan de voetballer denkt. Maar Lille wil naar verluidt een bedrag van achttien miljoen euro betalen, waar PSV denkt straks dertig miljoen plus voor het zelf opgeleide talent te krijgen.

Die Europese topclub zou zich overigens nog wel kunnen melden, want bij Bayern München staat Gakpo ook op de lijst. De Duitse recordkampioen heeft zich echter nog niet gemeld bij PSV, maar wel naar hem geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemers van SEG.

Normaal gesproken wordt Gakpo komend seizoen een van de sterkhouders in het elftal van Roger Schmidt. Afgelopen voetbaljaar kwam Gakpo tot zeven goals in 23 Eredivisiewedstrijden, maar de voetballer miste na de winterstop acht duels vanwege een enkelblessure.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer C. Gakpo
Meer over C. Gakpo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.