Bayern mist De Ligt ook nog tegen Köln en heeft nog meer zorgen

Reacties

Bayern München moet het ook vrijdag nog stellen zonder Matthijs de Ligt. Begin november raakte hij geblesseerd aan zijn knie en ook in de afgelopen interlandperiode heeft hij daar nog niet voldoende van kunnen herstellen.

Bayern mist De Ligt ook nog tegen Köln en heeft nog meer zorgen
© Pro Shots
1. FC Köln
1. FC Köln
0 - 1
Bayern München
Bayern München

Tijdens de bekerblamage van Bayern München tegen FC Saarbrücken viel De Ligt al vroeg uit met een knieblessure, waar hij eerder dit seizoen ook al last van had. Daardoor miste hij de duels met Borussia Dortmund, Galatasaray en FC Heidenheim en ook tegen FC Köln is hij nog niet van de partij, liet zijn trainer Thomas Tuchel op de persconferentie weten.

'Matthijs is er nog niet bij en ook Jamal Musiala is er niet', zei Tuchel. 'Daarnaast moeten we voorzichtig zijn met Raphaël Guerreiro. Hij had lichte klachten, dus bij hem moeten we het nog even aankijken.' De Portugees is echter niet het enige twijfelgeval bij Bayern. 'We houden de situaties van Konrad Laimer, Min-Jae Kim en Alphonso Davies nauwlettend in de gaten, zij zijn zwaar belast tijdens de interlandperiode en dus beslissen we pas later of ze kunnen spelen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bayern neemt het vrijdagavond om 20.30 uur op tegen FC Köln. Op het bekerechec na, draait Bayern prima de laatste maanden. Van de vijftien gespeelde wedstrijden in de competitie en de Champions League won het er dertien en speelde het er twee gelijk. In de Bundesliga staat Bayern twee punten achter op koploper Bayer Leverkusen.

Bundesliga

Stand Bundesliga 2023/2024

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayer Leverkusen
32
26
6
0
82-23
+59
84
2
Bayern München
32
22
3
7
90-41
+49
69
3
VfB Stuttgart
32
21
4
7
73-39
+34
67
4
RB Leipzig
32
19
6
7
74-36
+38
63
* Actueel tot en met 6 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.