Bayern heeft pech met onterecht afgekeurde goal

Bayern München is er niet in geslaagd verder afstand te nemen van de concurrentie. De koploper van de Bundesliga kwam in de topper tegen nummer twee Werder Bremen niet verder dan 1-1.

Bayern heeft pech met onterecht afgekeurde goal

Werder had de beste start op de nieuwe grasmat in de Allianz Arena. De gasten namen in de zesde minuut een voorsprong. Marcus Rosenberg was de aangever, waarna Diego één man passeerde en koeltjes toesloeg.

Bayern liet daarna een uitgelezen mogelijkheid liggen op gelijke hoogte te komen. Luca Toni ging wat makkelijk neer en kreeg een strafschop. De Italiaanse spits nam de penalty zelf, maar doelman Tim Wiese stopte zijn inzet.

Niet veel later was het alsnog raak. Nu gaf Toni de pass en rondde Zé Roberto knap af. Bayern bleef daarna het beste van het spel hebben en verdiende nog een treffer. Toni scoorde ook, maar zijn doelpunt werd onterecht afgekeurd vanwege buitenspel.

De eerste vier clubs op de ranglijst speelden alle gelijk, waardoor er weinig veranderde in de Duitse competitie. De enige die wél zijn wedstrijd won, was Schalke 04. Die Königsblauen versloegen Borussia Dortmund met 3-2 en stegen naar de derde plaats.

Bekijk hier al onze video's