Bayern geeft Robben de verlangde duidelijkheid

Reacties

Arjen Robben heeft duidelijkheid gekregen over zijn toekomst bij Bayern München. De 34-jarige aanvaller zit binnen enkele dagen zijn handtekening onder een contract voor een jaar bij de Duitse kampioen.

Bayern geeft Robben de verlangde duidelijkheid

Robben leefde langer dan gewenst in onzekerheid over zijn toekomst in Beieren. De leiding van Bayern zette de aanvaller in de wachtkamer. In april zou uitsluitsel komen over de eventuele verlenging van zijn aflopende contract. Na de kampioenswedstijd tegen FC Augsburg liet bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge doorschemeren dat Robben een aanbieding tegemoet kon zien. 'Er zijn niet veel argumenten meer tégen een contractverlenging.'

Nu heeft Bayern de daad bij het woord gevoegd, nadat eerder deze week de samenwerking met Franck Ribéry werd verlengd. Robben verlengt zijn contract evenals de Braziliaanse rechtsback Rafinha met een jaar en kan zich nu concentreren op het sportieve slot van het huidige seizoen. De Beierse club speelt nog in de Bundesliga tegen VfB Stuttgart (zondag) en in de DFB Pokal-finale tegen Eintracht Frankfurt (volgende week zaterdag).

Robben kwam in 2009 van Real Madrid naar Bayern, dat 24 miljoen euro betaalde voor de aanvaller. De samenwerking leverde hem de nodige successen op, waaronder in Duitsland zeven titels en vier bekers. In 2013 won hij met Bayern de Champions League. Robben was de gevierde man door op Wembley in de slotfase de finale tegen Borussia Dortmund te beslissen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De hoogtepunten van Arjen Robben in het shirt van Bayern München, tot dusver.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.